Isnin, 28 Mac 2011

Syukur...kembali di sini

Waktu bersenang-senang selama 2 jam di petang minggu ( rehat 2 jam macam-macam boleh buat…boleh main twit, boleh main macam-macam mainan..) sambil menjeling tayangan video blue 68SX Paknil..IE sempat menyelongkar, mengerodek , menyapu dan mengemas kolam ni yang sudah terkena kesan radiasi pencemaran virus agaknya datang dari hotel carcosa tak pun dari flamingo… ****/ Dek sobab takdo maso IE ingat nak rujuk kes ini kepada pakar sahaja..OOooo..Nasib IE tak buang duet bayo engineer kapal terbang, engineer jalan, doktor, majestrit , pakar bom, pakar nuklear ..kemas sendiri lagi baik. ***/ Syukur. Berkesan juga 5’S ni..20 minit sahaja akhirnya dengan mudah IE jumpa dan buang segala virus dan dajal yang tiba-tiba minat sangat nak join dengan si ikan emas…Walaupun masih tak kemas , kiranya ok juga la..Terima kasih kepada kekewan maya yang prihatin. ***/ Agaknya kes 20 minit ni juga boleh membuang semua dan segala dajal-dajal yang berkeliaran kat bumi mesia ni???






17 ulasan:

Yunus Badawi berkata...

Cop tempat utk jadi pengomen pertama

Yunus Badawi berkata...

20 minit punya pasal, dekat seminggu tergendala.

Lepas ni IE boleh jadi pakar rujuk bagi kengkawan yang ada masalah yg serupa.

Abd Razak berkata...

Assalamualaikum...

Alhamdulillah dah ok semuanya..:)

ikan emas berkata...

YB 1,

wah..main cop -cop pulak. Tiada hadiah bagi tempat pertama.
Apa pun terima ksih bebanyak. Hadiah bagi Fifah yer.

YB2,

tak der maknanya...hehehe
belum dpt sijil pakar lagi ni..

ikan emas berkata...

Ust Raz,

selesai..kiranya inilah berkat orang bersabar !!

sahromnasrudin berkata...

assalamualaikum..

takut nak bacer paper sekarang..

kalau tak 20 minit, citer pasal sarawak..siap ada rancangan khas lg huhuhuhh

ikan emas berkata...

SN,

m'salam..


pstttt/...

baik-baik u cakap sayang serawak..
nanti Ust Razak marah!!

kakcik berkata...

Gara2 pelaksanaan 5S, kakcik bercuti hari ini. Alah dengan habuk dan sakit pinggang sebab angkat fail yang berat!

ikan emas berkata...

KAKCHIK,

O IYER KE..

IE pun sama...

selamat berehat dan semoga cepat sihat

Rozali berkata...

Assalamualaikum IE

dah peringkat berapa S ni

Wassalam

Yunus Badawi berkata...

Setakat nak tolong kawan tak perlu sijil.

ISAC berkata...

Salam,

Boleh kongsi pengalaman?

email ke isacjohore@yahoo.com.my

Blog kawan kena serang ngan "Malware'.

Wasallam

adol ihsan berkata...

Salam :

Syukur semua dah ok.. :)

ikan emas berkata...

tOKlI,

w'SALAM,

Ntah la..da berapa banyak S daa..sampai tekelip-kelip merah bijik mata.


Bimbang jadi tikus membaiki labu

ikan emas berkata...

YB3,

org sekarang kan asyik tanya fasal sijil..nak meminang pun pun kena tanya fasal sijil jgk..

ikan emas berkata...

isac,

w'salam.

IE dah cuba emel ke add tu..xsent la
ada silap alamat ke ??

ikan emas berkata...

A I,

t.kasih. Semoga berjaya !