Khamis, 24 Mac 2011

Apa Masalahnya pulak ni...

ada banyak berita terkini dan sensasi hari ni.
Orang serawak nak mengundi 16 April ni.
Eh patutnya tarikh tu PM nak mai NS ...jadi ke ni ?
Ada pulak Datuk T ...rio suap repoter dengan news
eeee...menyampah
meluat..
bukan saya ....dia... bukan dia...saya ....bukan saya..saya..dia ..saya !!!
ini bukan berita kontroversi
tapi masalah kat belog IE..bila bukak aje view ..tetiba view ini yang keluar
balik-balik view ni jugak yang kuar..pe hal ni ??
ish tak faham betul la..
orang nak selongkar rumah orang lain pun susah..
nasib boleh pulak dapat buat post baru..
makin tak faham!!
soalan hari ini: Apakah yang paling anda meluat sekarang ini?
p/s: walaupun ada laptop 14in n 10in..tp IE ttp sygkan skrin yg segedebak ni














11 ulasan:

al-lavendari berkata...

ini betul2 cakap .. saya dah draf satu entri nak komplen tentang view yang awak maksudkan. tetiba awak buat entri mengenainya. jadi memandangkan saya dah siap draf entri tu .. saya kopipes dan masukkan di ruang komen awak. kalau awak tak suka atau dah tak relevan, awak boleh buang. ini dia entrinya:

Entri ini ditujukan khas kepada Ikan Emas !

Bila saya nak baca entri di blog Ikan Emas yang terbaru, benda seperti kat bawah muncul dan menutupi entrinya. Saya patah balik dan buat semula, begitu juga. Buat 3-4 kali pun hasilnya tetap sama. Bedebah !

Tu sebab saya buat entri ni nak mengadu dan bertanya.

Apa yang awak dah buat dengan blog awak wahai si Ikan Emas ?

ikan emas berkata...

En AL,


oooo...gitu ke ??

ingatkan problem tuan punya aje..

tak boleh jadi ni.

ada dajal jugak ke yg nak jatuhkan IE ni ???

kakcik berkata...

Kakcik tidak pula berdepan dengan madalah itu untukm masuk ke sini. Atau MASALAH PROBLEM itu telah selesai?

Meluat??? hmmmm... bagi kakcik senang sahaja - banyak benda lain yang boleh kakcik lihat dan baca! :)

ikan emas berkata...

kakchik,

pagi ni dh ok pulak..


hari ni hari gaji

sahromnasrudin berkata...

assalamualaikum

nnti sy try test cube untuk selesai settlekan masalah problem ini...

apa maksud ayat saya??? hehehehehe

ikan emas berkata...

SN,


tak settle lagi ni.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

banyak la orang dapat beras free

Abd Razak berkata...

Assalamualaikum...

Banyak kali saya cuba nak access blog IE tak dapat, bila dapat masuk kejab ia akan bertukar ke url seperti di bawah ni..

http://fileinxt.com/?dn=www.bloggermelayu.com&fp=JKQHkAXijdKjFAvlP73ZlIBIEIVUDaCHD642Ltk6M%2BxYsDfFYHRLGE%2B3/0wwnnzXmdCFuCU7%2B2fkha3Nh0ebZQ%3D%3D&prvtof=wlMy53Zj5y8TXvFpXp2XyoDkMc5y9AaxN2lRnPUZF5nBub%2BRmFu269Jasc4J3m7fBcV749A5aM3bY5/A4BGcCg%3D%3D&poru=8nQUUFBvSL9qZDGXwByM2kdPffs9wLk73e/jDn/u159ekkQkiUz%2BOCKElOw11TJ3xNkag2hg3KtDiBCcVoWAX98OwdFc1Mcd/yHAq5ttiQs%3D&cifr=1&flrdr=yes&nxte=js

Pok Li berkata...

meluat bila web lain pulak yang tutup atas blog ikan emas. Ini mesti ada features yang salah ambil ni.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

nak kumen lagi la
jika pilihan raya buleh mengubah pemerentahan sudah lama kena haramkan

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

datang lagi... cuba guna mozila ok kot