Khamis, 17 Mac 2011

Sibuk Tahap Cipan bukan ala YB

Tajuk entri ini diciplak dari tajuk entri YB..harap-harap dia tak kan hantar saman.
Kalau dia saman..kita akan saman dia balik…hehehehe .sebab ia tiada kena mengena dengan cipan @ tenuk yang dia dan famili jumpa kat zoo tuu.

Ceritanya begini…wah macam nak buat drama pulak!!
Semenjak duamenjak tIGA menjak ni IE memang sibuk..gaban pun dah pergi membantu rakyat jepun maka tinggallah si cipan.
Tiap hari dibayangi dengan kaler cipan..
HITAM-PUTIH-HITAM PUTIH-HITAM –PUTIH…KELABU..

MENANG-KALAH-
ATAS PAGAR-LOMPAT PAGAR
TEGAR-TRADISI-BARU

Akhirnya

Matapun dah naik juling itik










24 ulasan:

sahromnasrudin berkata...

assalamualaikum..

agaknya bile la si Gaban tue nak mai cini semula kan, IE

cikceriacorner berkata...

salam..

akak..busynye..rehat ye..keje memang x akan abis..:)

ikan emas berkata...

SN,

mualaikum salam,

tak per laa..
biar dia tlg org sana..smart nak pegi tlg pun tak boleh masuk lagi.
org dis sini msh bertahan lagi dgn cipannya

ikan emas berkata...

CCC,


mai sini tlg akak..
nak tlg apa ek ???

Yunus Badawi berkata...

Salam IE,

Ingat mmg nak saman tapi dah kita sama2 sibuk tak jadilah. Kalau saman, bila masa pulak kita nak pergi mahkamah? hehehe

Yunus Badawi berkata...

Kita settle out of court ajelah. Nanti bila saya ke Seremban IE belanjalah saya makan tengahari ngeeee

Yunus Badawi berkata...

Maaf lari dari topik awak yg sebenarnya.

Cadangan saya robohkan aje pagar2 tu. Semua yg atas pagar terpaksa memilih sebelah sini atau sana. Nak ajak mereka ke sebelah sini, sediakanlah apa yg patut.

Amacam cadangan saya ni? Kalau tak boleh pakai, kira cadangan tahap cipanlah tu hahaha

ikan emas berkata...

YB1,

kalau pegi mahkamah sama-sama pun ok gak kan ???

tp bukan kes saman yg ini!!

ikan emas berkata...

YB2,

IE bab makan-makan ni mmg suker sgt..tiap mlm fikir mana nak makan..

tp kalau YB yg belanja lagiiiiii sukerr.

YB3,

cadangan yg paling relevan sekali..dan akan diangkat kepada pihak atasan.

Mak Su berkata...

mmg sebok sungguh nampaknya tu ... ;)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

gaban teringat suria baja hitam

IMANSHAH berkata...

salam
ayo. sebok ka?? nak jadik calon ka??

ikan emas berkata...

Maksu,

kalau sebok gaji bertamabh ada baik kan !

ikan emas berkata...

BS,

suria baja itam dah ditelan tsunami..

ikan emas berkata...

IS,

masalanya borang jd calon msh tak sampai lagi ni...

✿....rossa alina....✿ berkata...

hai..salam singgah sini.. :)

ikan emas berkata...

MISSZROZA,

ThankS..

singgahla lagi..

kopi kat sini sodap !

al-lavendari berkata...

betul ke itik juling ?

biar sibuk banyak kerja jangan menyibuk sebab tak ada kerja.

rating awak dah naik ke nombor 7.

Mohamad berkata...

.. Sibuk tak apa.. tapi kesihatan kena jaga juga..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

salam betul la cik ikan sebok tak up date lagi ni

ikan emas berkata...

En AL,

nampaknya IE kena kerja lebih nk naikkan rating ni..

ikan emas berkata...

Cikgu mohd,

betul kata cikgu..
macam-macam vitamin yg dah telan ni..
sampai semput pulak da

ikan emas berkata...

BS,

ni pun br dpt jenguk jap..

nanti nk update laa..
nak tulis apa iyer??

alfa_sh berkata...

setiap masa setiap saat busy...
ini la kata kehidupan..yng pntng kesihatan perlu jg..