Jumaat, 28 Januari 2011

50% Off...cepat tawaran istimewa akan tamat tak lama lagi


Perlaksanaan Senarai Hitam Saman PDRM
COUNT DOWN
Sila Jelaskan Saman Sebelum 28 FEBRUARI 2011
Anda Hanya Mempunyai
28
Hari Sahaja Lagi
**************

cepat, cepat, cepat..lepas ni dah tak ada lagi tawaran macam ni...
akhirnya saman ni selesai jugak ..tu pun dapat idea ..
guna kesempatan bila ada kerja di luar..
pergi ke kuanter pekan kecil...
.sempat lagi sembang-sembang, pandang-pandang dengan abang-abang polisi...
kalau kat IPD S2 tu...kirim kat orang pun tak sudi nak tolonggg...

dah masuk kocek kerajaan..

utk bayar gaji aku

dan kos pilihanraya kecil..

nasib 1 saman sahaja !!!

kiranya IE ni dalam kategori pemandu yang berhemahlah!!!

p/s: ish..kenapa income tax ni tak pernah nak kurang..dah tu CP38 ni pun tak delete lagi???





























18 ulasan:

sahromnasrudin berkata...

alhamdulillah..saya punye dah settle heheheheee

cemomoi berkata...

ada orang kata takyah semak nanti abih segala saman dikluokan, baik tunggu je

sayangsayangibu berkata...

dah selosai..tp tak tahulah kok ada yg baru harap tidak lah....

Abd Razak berkata...

Assalamualaikum...

Alhamdulillah takder saman..:)

Yunus Badawi berkata...

PRK Merlimau siapa nak tanggung kalau IE dah tak bayar lagi? hehehe

Yunus Badawi berkata...

Kena speedtrap kat Sg Panjang Sabak Bernam ke?

Situ mmg selalu huhuhu

nidus2 berkata...

Kita pemandu berhemah, zero saman....hee3.

Rozali berkata...

Assalamualaikum IE

Syukur
tiada saman

Wassalam

ikan emas berkata...

SN,

tu dulu..
ntah-ntah ada yg baru tak ??

ikan emas berkata...

SN,

tu dulu..
ntah-ntah ada yg baru tak ??

ikan emas berkata...

cemomoi,

iyer la tu..
penakut..
memula dulu IE pun gitu jg..
sebab macam dah rasa pernah buat salah...hehehe
nasib takder

ikan emas berkata...

SSI,

cepat ..poie semak..

ikan emas berkata...

AR,

pemandu yang baik...
tp kalau dah perjalanan jauh..kkdg terlajak jg..

ikan emas berkata...

YB 1,

mana nak cari sejuta ?
nasib YB tak liat nak bayar cukai..dpt la buat kos ke merlimau..

YB2,

iyer la kot..jalan lurus.Nak hilangkan mengantuk pecut la sikit ..

ikan emas berkata...

nidus,

kalau la semua begini...sikit pula la income gomen kita..IE tgk kat trafik IPD Jelebu tu sebulan ratus ribu jg dia org dpt collect

ikan emas berkata...

YokLi,

senang hati kan..
wpun RM150..boleh jg la buat makan-makan kat KFC ..hehehe

IMANSHAH berkata...

saya dah bayar..4 saman woo

memang tak berhemah

ikan emas berkata...

IS,

hah ?
kes nak sampai cepat ..
n kena kejar dek musang ???