Ahad, 27 Jun 2010

DuLU sINUN SeKARANG SiNI..DULU Biru Sekarang MeRah


Kejap biru kejap merah

kejap nak berkeris

kejap matanya sebelah

kejap kata nak reformasi
kejap kata demokrasi

kejap kawan

kejap dah jadi lawan

kejap suka

kejap nak minta cerai

lepas tu rujuk semula


......malam ni ada 300 orang ahli PKR di Mambau
nak serah borang masuk UMNO.
Den nak p teropong ...ada ulama ke?
*******
sabtu ahad ni hari apa yer?
den ni seronok happy aje mencari sesuap nasi untuk mengalas perut
hu hu hu hu hu........wa wa wa wa wa





18 ulasan:

al-lavendari berkata...

menyalas tu apa ye ?

penjejak maya berkata...

salam,

perangai dorang tu macam sepohon kayu apabila ditiup angin, di sanalah ia condong..

ikan emas berkata...

al-lavendari..


hehehe

mengalas perut daa..


adoiiiiii

ikan emas berkata...

penjejakmaya,


macam lalang la tu..
silap-silap rebah terus !

ikan emas berkata...

salam kpd pengunjung,


nak tanya .

adakah landskap blog ni dah haru biru ??



ni kes gatal tangan ..
boleh tolong macam mana nak pulihkan penyakit ni ??


( ni la kes kalu tunjuk pandai,...)

al-lavendari berkata...

akar tuba haluan perahu !

.
.
.

itu lah jawapan saya kepada pertanyaan IE.

ISAC berkata...

Salam, Baru nak kutuk kaler, dah tukar pulak...

ikan emas berkata...

Isac,


hehehe...

gatal tangan..

nanti ada masa den makeup an..

Abd Razak berkata...

Salam...

Kenapa rumah ni jadi camni..

Kena tiup dek angin yang terlalu kuat ker..:)

ikan emas berkata...

en razak,

dah kena jampi kot..


tangan ni lah yg miang mengada-gada ter'klik"..sudahnya tak dapaek nak recall balik yg lama.


..takper ..
biar lah sehari dua dia macamni
nanti den komeh annn..
makeup guna sitisimply ke..
samada jadi makin cun ataupun .....???

sahromnasrudin berkata...

bak kata YAB TPM - PKR Parti Keluar Ramai-ramai heheheheh.....
p/s: ada pi SDSI kat Kompelks Belia Paroi tak ????

ikan emas berkata...

shahrom,

azmin dah kuasai selangor !!!

p/s: SDSI ?
yg ni bantu dari jauh *dekat sebenarnya)sb ada 3-4 program pd masa yg sama

...ppusing jg kejap nk layan SDSI ni...sabor jer lah

ONE ZABA berkata...

agak malang la kalau yg kaler merah terima org macam ni... spesis yg paling bahaya.

ikan emas berkata...

iz,

yg penting matlamat mereka lompat melompat ni..

relevan berkata...

Adat manusia suka warna..yang hijau yang merah yang pink.. he he!

Abu Aiman berkata...

pilih warna-warna yang betul takpa. yang susah kalau buta warna, main bedal aje.

IE, kaler dah comey, saiz kasi adjust. Godak2 la lagi...

ikan emas berkata...

mr relevan

dek kerana warna ada yang gila meroyan.

...oops ..sy tak suka kaler hijau sb org kata kuat cemburu ....iyer ker?

ikan emas berkata...

abuaiman,

..nanti IE godak-godak..buat 2 colum pun ok kot..

...masa oh masa