Jumaat, 25 Jun 2010

CaTaTan CaCa MaRba RamBu RaMba...



Seminggu punya cerita
Poneng...
...konfius...geram...marah...hampeh...tersungkur..sedih..
ha ha ha.....
ni dia resepi untuk menu minggu ni
tak payah nak tulis
ko orang tengok aje la gambar -gambar ni..



keh keh keh keh
ada yang sampai lupa jalan ke office benda ni punya fasal!!!
ada yang gaduh laki bini sebab deman benda ni ..



tak dapek den nak bosa an...peterporn ni
lu memng hebat wa kata ..berapa banyak cikaro cikara lu !!!


" Kalau saya jadi kerajaan, saya luluskanlah,"

"den nak copek kayo ...nak cari duit rayo "


dik anne , kak melah..makchik aida..maya..
ntah sape-sape lak kemarin,hari ni dan esok
dalam cerita yang sama

apa nak jadi ni ????
PKNS tak bayo elaun lembaga pengarah ke?
atau
tak dah merajuk ???

eh...dah hitam pulak daa
tak booking no MOK3 utk darling awak tu ke?

NAK BELAJAR MANDARIN DAN TAMIL DI SEK KEB??
PMR ?? SPM??
BIASISWA JPA UNTUK SIAPA ?
MARA UNTUK SIAPA ??
apa lagi nak ditukar lepas ni ??




















17 ulasan:

Abd Razak berkata...

Salam...

Aduhai pasal bola pun jadi gaduh-gaduh suami isteri...bukan dpt duit pun..

ikan emas berkata...

en razak,

dah en abangnya dah tak kenal katil ..
dah en.ayah nya lupa nak beli susu anak.


///eeee

Yunus Badawi berkata...

Pandai pulak si airel tu cari cewek yg cun2. Jeles ai hehehe

imanshah berkata...

jangan tak tahu setiap malam den tak tidor mengadap bola..huhu

al-lavendari berkata...

pening itu adalah separuh dari peningkatan !

ONE ZABA berkata...

poneng...bawak tido la.

ikan emas berkata...

YB,

eh..
macam teringin la pulak ..
cuba kalau berani..

nak cewek ke cowok ??
nak cepol ke nak nalla ka..ke nak tokeh dia ?


keh keh keh

ikan emas berkata...

cikguiman,

weh..
jangan samapi tak jumpa kelas pulak yer !


..seronok cerita diitaly ?

ikan emas berkata...

ALlevensari,

memang pening..
bukan pening sebarang pening

bukan atas sebab-sebab di atas..
ini kes keje urgent...

ikan emas berkata...

onez,

setakat tido takder hal punyer

lantak ko nak jerit pekik melolong ke aku tak kira...bab tido

...boleh saja !!

siap mimpi enak lagi u !!!

luahfikiran berkata...

Salam IE,
Banyak2 foto tu, yang LF suka tengok foto Bung Mokhtar tu ! Kata orang bila lelaki berusia kahwin wanita muda, kesihatan semakin baik ! Betul ke IE ? LF ni jenis 3T iaitu Teringin Tapi Takut. Ditambah pula lutut LF ni selalu sakit-sakit. Yang "boleh" tu teruskan tetapi mesti ikut undang-undang dan memenuhi syarat.

al-Faqer ilallah. berkata...

tq kerana link blog saya ke blog anda, saya pun dah link kan blog anda ke blog saya...

tajnur berkata...

Assalamualaikum
Dinegara kita ni saja, lakonan hidup diluar pentas lebih dahsyat dr yg kita sangkakan. Semakin lama terserlah sifat2 yg tersembunyi selama ini, walaupun nampak baik pada asalnya. Belum lagi destinasi ke akhirat, dah terbongkar kepuraan hidup di dunia....

ikan emas berkata...

Dt Dr,

dah namanya lelaki ...mesti gitu gamaknya.
3T ...keh keh keh


"belum cuba belum tau ...


datuk tercabar ke ????

ikan emas berkata...

alfaqer,

kasih diterima..

rajin-rajinlah menulis ..

ikan emas berkata...

tajnur,


hari-hari ada berita 'terkejut-terkejut..!!!

imanamani berkata...

IE..pagi pagi...dah baca surat khabar..sebagai ibu..sendiri air mata mengalir tengok baby ni...comel sangat kan..mujur la tak di buang ke tempat yang tak sepatutnya....sedih sungguh....