Khamis, 21 Oktober 2010

Hai...jawapan kepada YB

Yunus Badawi berkata... .
Hai. Boleh berkenalan? hehehe


Lama awak tak update.
2010 Oktober 20 17:51

-------------------------------------------

Hai…( mesti YB tau tahap blogger kalau bagi komen macam tuu aje …hehehe)

Omak aii..

Terima kasih kat YB .

-


-


-


Tak update bukan sebab berdebat atau bershopping di PWTC….( nak tunjuk tudung pink kaler lip lap lip lap bling bling bling)



Den kena audit n nak mengudit ni….( sesekali kena gestalt )


Bajet tahun depan dah umum…jadi bajet tahun ni ada lagi ke ?


Kot ada Balance-balance tu/..kena perah idea nak bawa ke mana? Ke lautan cina selatan atau ke laut baltik ?


Kot bajet dah nyawa-nyawa ikan ,apa pulak nak buat bagi cukup untuk bernafas sehingga takhir tahun ni???



p/s : kenapa bila hujung tahun ada sahaja pilihan raya kecil ? sape nak jawap ?















16 ulasan:

al-lavendari berkata...

ini masalah besar ni .. akan tetapi saya yakin awak akan dapat menanganinya dengan baik.

kalau pergi ke lautan baltik .. saya nak ikut. orang kata kat sana ada banyak ikan !

ikan emas berkata...

TUAN HAJI AL,

NO HAL TUU...

MAI LAAA..BUKAN SETAKAT IKAN EMAS IKAN JERUNG..KOT JUMPA HARTA KARUN LAGI BAIK PUNYER!!!

Rozali berkata...

Assalamualaikum IE

kena perabihkan bajet tu
kalau tidak puas nak menjawabnya

Wassalam

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

Salam Ikan Emas,


kerja..kerja..kerja..


samalah kita tapi saya dah boleh bernafas lega sekarang ni...

ikan emas berkata...

TUK ZALI,

BAB NAK PERABES DUIT MMG MUDAH..NAK ADJUST BAGI JGN ADA HUTANG PIUTANG..

ikan emas berkata...

RINA,

KERJA ITU IBADAH..
HALAL DAN BERKAT KALAU IKHLAS

cemomoi berkata...

huuu... rasanya pilihanraya kali ni tak terlibat le kot

ana berkata...

assalamualaikum YB..hikhikhik

sahromnasrudin berkata...

salam..bukan semua peruntukan sudah diGALASkan untuk diBATUSAPIkan ke?????

ikan emas berkata...

CEMOMOI,

TAK SANGGUP NAK MENGALAS LEMBU YG DISUMPAH JADI BATU .. DUK DIAM-DIAM AJE

ikan emas berkata...

ANA,


HAI ...
WASSALAM ..
YG JAWAB BUKAN YB..

TP IE FAHAM !!!

ikan emas berkata...

SROM,

IYER KE ?

EH ?

TAK TAU PULAK?

BOLEH BUAT GITU KE ?

NO KOMEN LAA

Abd Razak berkata...

Salam...

Kalau ke lautan cina selatan atau laut baltik, gitau erk, saya nak ikut temankan tuan haji hamzah..:)

ikan emas berkata...

UST RAZ,

HAH ???

DGN HJ HAMZAH ?


KENAPA TAK DGN IE AJE ????

TENTU JADI TITANIC !

Yunus Badawi berkata...

Jangankan ke Laut Baltik, ke Antartik saya nak ikut.

Abg al-lavendari bawa dia ke Laut Baltik aje.

Yunus Badawi berkata...

Jadi ke nak berkenalan ni? Jumaat ni saya ke Serting lagi. Balik bolehlah singgah Seremban ngeeee