Sabtu, 25 Julai 2009

DERMA DARAH

Ada sesape yang punyai darah jenis AB-? .Ha kalau anda atau sedara mara ada jenis tu mai p ramai-ramai derma kat anak minaci . Sian dia terlantar kat hospital.Amat memerlukan sumbangan darah jenis tuu.Hospital mana? sakit apa?



...Kat spital tv3..p la tgk iklan tuu..

kalau tak pun p la jumpa dracula kat Jln Tun Razak,Kl.

p/s: BUDI BAHASA BUDAYA KITA, AMALKAN BUDAYA TOLERANSI BANTU MEMBANTU.

8 ulasan:

zino berkata...

semuga ada yg membantu...

Diarihatiku1976 berkata...

tak kira darah jenis apa pun.. harap-harap ada yg sudi menderma untuk yang memerlukan...

nohas berkata...

Darah jenis ni susah nak dapat, quite rare..InsyaAllah ada insan yg berhati mulia yg akan membantu..

Faridrashidi.Com berkata...

Assalamualaikum,

Saya darah jenis O.. agak takut menderma sebenarnya.

Salam ukhuwwah dari saya. Kalau kelapangan jemputlah ke blog dan boleh bertukar pendapat dan link.

ikan emas berkata...

Hehehe,...
sesekali buat iklan lawak jadi syok jg yer.

PuteriSatu berkata...

Drakula Jalan Tun Razak tu yang soram den dongar tuh...ahaks!

Minangz Boy berkata...

kita kena selau ingat masa senang poatut tolong orang jangan dah sampai giliran baru nak beringat............tapi ikan emas tak leh derma darah pasai kurus sangat

ikan emas berkata...

Boyz,
sampai hati u yer ..nanti ikan emas jd dracula isap darah u br tau !!!