Selasa, 31 Mac 2009

Senja di Darul Aman

Sekadar catatan utk mengisi masa . Adoi ...boringnya aku , sorang-sorang ni mula la aku teringat kalau duk kat ofc ni mesti macam-macam aku boleh selesaikan..kwn-kwn pulak semua kepoh kat Bkt Selambau .nasib ada benda ni..
Dulu Kedah Maju 2010 ,nampaknya tak sempat nak maju ,kerajaan laa ni dah tukaq jd Kedah Sejahtera ..pandai depa duk playsave ..depa kata anggap aje macam naik bas yang sama cuma tukaq pemandu je .Apa-apa pun aku tengok depa kat sini mmg sejahtera >>. aman je tak de trafik jem pun..

7 ulasan:

Pok Li berkata...

Suka singgah di Pekan Rabu

ZHARIF berkata...

keadaan di Sungai Petani sangat sibuk sekarang. Nampak macam dah x 'sejahtera' lagi sebab akan timbul pelbagai fitnah, maki-hamun,salah-menyalahi nanti.
Yang jadi mangsa siapa?Jawapan=rakyat

ikan emas berkata...

PokLi,
knp ye Pekan Rabu ni msh mcm dulu-dulu ye,yg niaga pun sama je..

Zharif,
Sg Petani meriah tp mcm coolje..seronok plk tgk pelbagai poster .Pengundi dok tunggu dan lihat. Jgn depa confuse

Tanpa Nama berkata...

Kesianla mai Aloq Staq pun sorang-sorang, kawan-kawan pulak dok berkampung di Bukit Selambau. Insyaallah BN boleh menang tapi malang driver tak buleh tukaq juga walaupun asyik dok mengigau

anak buah

amdan berkata...

Ikan Emas

tengok-tengoklah blogsaya..boleh kita share idea

http://acapmuar.blogspot.com/

ikan emas berkata...

amdan ,
nanti sy jenguk ye !Tunggu la dgn kompang n bunga manggar

Tanpa Nama berkata...

Developer chanel bags available for sale, our own retailer [url=http://www.alsochanel.com#####]chanel purse[/url] give you a lot of cheap chanel handbags on the internet, shop for your favorite chanel handbag for cheap throughout [url=http://www.alsochanel.com#####]http://www.alsochanel.com[/url]!


http://promoedgejobs.com/faq/wwweverychanelcom-wwwlightchanelcom-be-value
http://xgaming.info/index.php?topic=105452.msg243172#msg243172
http://www.chuangyebang.com/space.php?uid=18841&do=blog&id=520995