Rabu, 12 Oktober 2011

TeKsi Bob Dah TerLajak
Jangan komen kalau tak tau butirnya. Tapi dek kerana IE dego si Bob ni ceramah dah macam orang hilang akal, bodoh tak boleh diajar, tunjuk pandai tapi hampeh, siap kutuk, keji dan caci maki. Tak suka, tak suka dan naik meluat pulak. Ape ke namanya penceramah agama kalau gitu bahasanya. Apakah boleh digelar pendakwah kalau begitu imej dan cara dakwahnya? Menjejaskan nama dan imej ustaz dan ulama aja kalu begitu. Imej PAS pun terpalit kalu beginilah pendakwah atau penceramah yang mereka anggap hebat. Hebat ke ?? Cu fikir cerdik ke tak dia ni ??? Sah ..PAS tak malukah punya penceramah begini ??.


Kalu betoi dah bertaubat nak buat baik dan nak mengajak orang berbuat baik eloklah!, nak mengajak orang bertaubat, sembahyang dan beribadat biar cara yang betul. ….ai entahlah ! universiti mana yang dia belajo ntah !!


Bimbang orang yang jahil bertambah jahil bila dengar ceramah dan dakwah pemandu teksi ni. Dah melalut sesat barat melarat entah ke mana teksi yang dipandunya ni…bimbang ramai penumpang ikut sama sesat jatuh gaung sama dia ni.
Elok sangat Jais menjalankan kuasanya. Jais sila hantar laporan kepada Sultan!!

p/s: suker rock !!
2 ulasan:

kasihibu berkata...

mantak terkata,
yg dapat di kata cuma
kalau tak tahu tak cukup ilmu
jgn berkata kata, jgn nak mengajar orang
nanti yg malu diri sendiri jugak

sesiapa yg mengikut tu
sama level ilmu dia kot?

zue berkata...

yg hairan tu..mentang2 dah brtaubat terus jadi penceramah... dlm ceramahnya kutuk2 org..apa jenis tu.