Ahad, 15 Mei 2011

Bila Penyakit Malas Menyerang ...

Salam Hari belia..
Kepada para ibu ...Selamat Hari Ibu
Kepada cikgu..selamat Hari guru...

Lama tak menulis ni..hampir dua minggu bertapa ada perkara yang dibuat. Pergi jalan-jalan dan tinjau sana tinjau sini...Selain daripada itu sebenarnya yang paling teruk kerana terkena penyakit malas. Penyegan kata orang Perak. Tetiba kena virus ni. bila tengok benda ni macam rasa malas saja...bukan benci. Rindu juga .Rupa-rupanya laman blog ni pun diserang virus juga..Harap-harap penyakit ni tak merebak..

p/s; dikatakan penyakit malas ni sahabat syaitan..opss..rasanya malas IE ni tak termasuk dalam kategori sahabat syaitan.

















9 ulasan:

al-lavendari berkata...

bukan malas, tapi kurang semangat. saya pun kadang begitu juga.

datanglah .. rumah saya jalan 22. betul2 berdepan dengan rumah Bibi yang lama. sekarang ni dia dah pindah rumah yang lebih besar, tapi tak jauh dari rumah lama.

kalau nak alamat penuh, sila beri email.

IMANSHAH berkata...

jangan malas2 kak

cari semangat yg hilang tu

zino berkata...

harap2 virus tu tak berjangkit ke blog lain hehe..

cemomoi berkata...

cekgu dan ibu tak bule malas... slamat hari malas sedunai esok!

ikan emas berkata...

En AL,

T.Kasih. Insyallah rasanya IE tau mana rumah PakNgah tuu..
tp rasanya tarikh tu IE ada program kat Out station laa.

Tahniah dapat menantu lagii

ikan emas berkata...

IS,

Selamat Hari Guru..
malam ni sebok la kira hadiah ...

hehehe

ikan emas berkata...

Momoi,

Selamat bermalas-malas..

hari ni ramai yg cuti...sonyap jo ofc ni

ikan emas berkata...

zino,

dah ambil obat..harap dapat semangat baru

Yunus Badawi berkata...

Syaitan pun malas nak update blog jugak ke? ngeeee